Skip to main content
Top of the Page

Quality Talk: Digitaliseren? Een stap achteruit!

Log  je in als lid. Geen lid, toch deelnemen? Stuur een mailtje naar [email protected] en we registreren je graag eenmalig voor dit event. Bart Coemans van WTCB leidt je aan de hand van enkele praktische Lean methoden door de do's en don'ts wanneer je aan de slag gaat met het digitaliseren van je processen.
Frons je ook jouw wenkbrauwen bij het lezen van deze titel? En dat in een tijd waarin iedereen de mond vol heeft van “digitaliseren”?

Digitaliseren staat zeer hoog op de prioriteitenlijst van het WTCB, en wel via twee invalshoeken. Enerzijds het digitaliseren van de eigen bedrijfsprocessen om sneller, efficiënter en betrouwbaarder te werken ten dienste van onze klanten. Anderzijds bestaat de dienstverlening van de afdeling “Bedrijfsbeheer en kwaliteit” er juist in om onze klanten te helpen met hun project- en bedrijfsmanagement, waarbij hun eigen digitalisering een belangrijke rol speelt.

Dus ja: door te digitaliseren kunnen we grote stappen vooruit zetten! We moeten wel aandachtig blijven hoe we die digitalisering aanpakken, welke processen in aanmerking komen… Dus voor we in het wilde weg alles beginnen digitaliseren, zetten we best even een stapje achteruit om stil te staan bij enkele do’s en don’ts.
When
12/8/2022 4:00 PM - 5:30 PM
Romance Standard Time
Where
BELGIUM
Registration not available.
 

Stay informed

Sign up to receive our newsletter.
(Check your account if you are a member)

 

Keep me Informed

Follow us

Back to Top