Skip to main content
Top of the Page

Aanbod

Doorheen ons aanbod staat verbetering centraal. Hier vind je een overzicht van alle manieren waarop Xelyo jouw organisatie kan vooruithelpen in haar zoektocht naar verbetering. 

Xelyo informeert en inspireert: het netwerk

Xelyo bestaat voor en dankzij haar netwerk. De leden van het netwerk komen samen om sector-overschrijdend kennis en ervaring te delen uit het netwerk. Op die manier ontstaan er nieuwe ideeën om stappen te zetten naar vooruitgang in je eigen organisatie.

Ontdek de mogelijkheden van het netwerk

Xelyo ondersteunt en erkent organisaties: EFQM

Xelyo biedt een duurzaam groeimodel aan als officiële partner van EFQM. Met dit framework kan jouw organisatie doelen uitzetten voor een duurzame en succesvolle toekomst.

Aan de slag met EFQM

Xelyo ondersteunt en erkent mensen: Xelyo Business Excellence Award

De Xelyo Business Excellence Award van Xelyo erkent mensen die hun organisatie vooruithelpen. Met een sterke strategie en aantoonbare resultaten kunnen zij die het verschil maken in hun organisatie worden erkend met deze unieke award.

De Business Excellence Award

Vergroot je kennis via Xelyo: opleidingen

In samenwerking met enkele partners kan je kiezen uit een groot aantal opleidingen die in de lijn liggen van de uitdagingen van onze leden.

Vind je volgende opleiding

Vind je nieuwe collega of een nieuwe uitdaging via Xelyo: vacatures

Xelyo biedt ruimte op haar website om vacatures te publiceren. Zo ben je zeker dat jouw zoektocht naar een nieuwe collega steeds bij de juiste doelgroep terecht komt.

Vacatures via Xelyo

Experten via Xelyo

In ons netwerk vind je tussen onze leden ook heel wat dienstverleners terug. Experten die je kunnen bijstaan met ondersteuning op maat van jouw noden.

Vind een dienstverlener op jouw maat

Versterk je organisatie

Met een lidmaatschap haal je alle voordelen uit bovenstaand aanbod. Je versterkt je eigen netwerk, je vergroot je kennis en kan nieuwe manieren terugvinden om verbeteringen in je organisatie te implementeren. Ontdek hieronder de ledenvoordelen voor jouw organisatie als deel van het Xelyo netwerk.

Ik wil het morgen beter doen dan vandaag

Xelyo biedt een ongelofelijk netwerk en is een ontzettende bron van inspiratie. Xelyo is een aanrader voor iedereen die begaan is met kwaliteit en voortdurend verbeteren.

Koen Van Roey (Veolia), lid sinds 2008

 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. 
Leden (met account) ontvangen onze communicatie automatisch. 
(Communicatievoorkeuren staan als lid van Xelyo in je account )

Hou me op de hoogte

Volg ons op

Back to Top