Skip to main content
Top of the Page

Communities

 

HIeronder vind je een overzicht van de Xelyo communities. In deze fora ben je welkom om je gesprekken rond deze thema's verder zetten met de leden van het netwerk. 

Community Digitalisatie

In deze Community bespreken we digitalisatie in functie van voortdurende verandering in de organisatie. Van documentbeheer tot ERP systemen. Alle topics welkom. Gesprekken worden eveneens gevoerd in de Task Force Digitalisatie (zie events). Klik om mee te doen (alleen leden).

Community Duurzaamheid

In deze Community bespreken we duurzaamheid in relatie met kwaliteit. We duiken dieper in op de SDG's van de Verenigde Naties en bekijken hoe verbeteringen op een duurzame manier geïmplementeerd worden. Gesprekken worden eveneens gevoerd in de Task Force Duurzaamheid (zie events).  Klik om mee te doen (alleen leden).

Community Kwaliteit & Lean

In deze Community bespreken we hoe kwaliteits- en leanmethoden de organisatie kunnen helpen naar een duurzame en succesvolle toekomst. Ervaringen en do's & dont's van de leden van het netwerk zijn meer dan welkom. Gesprekken worden eveneens gevoerd in de Task Force Kwaliteit & Lean (zie events).  Klik om mee te doen (alleen leden).

Community Organisatieontwikkeling

In deze Community bespreken we organisatieontwikkeling in al haar vormen en hoe de nood voor verbetering wordt opgenomen in de deze ondernemingen. Gesprekken worden eveneens gevoerd in de Task Force Organisatieontwikkeling (zie events). Klik om mee te doen (alleen leden).

Quality with international scope

Deze community staat in functie van quality managers met een internationale scope. De voertaal hangt af van de deelnemers. 

This community is reserved for quality managers with an international scope. The language is decided by its participants. Klik om mee te doen (alleen leden).

The Xelyo Community

Deze community staat open voor al onze leden en is bedoeld voor alle vragen en uitdagingen die niet onder de andere communities aangehaald kunnen worden. Klik om mee te doen (alleen leden).

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. 
Leden (met account) ontvangen onze communicatie automatisch. 
(Communicatievoorkeuren staan als lid van Xelyo in je account )

Hou me op de hoogte

Volg ons op

Back to Top