Skip to main content
Top of the Page

ESG-criteria in aanloop van de verplichte CSRD in 2024

Log je in als lid. Deze Quality Talk wordt gepresenteerd door door Pieter Weterings en Katlijn Vandenbossche van SGS.
 

De ESG-criteria als hefboom om je organisatie beter voor te bereiden op de Europese duurzaamheidsrapportage (CSRD) in 2024

 

In mei geven Pieter Weterings en Katlijn Vandenbossche een uiteenzetting rond duurzaamheid en de ESG-criteria. Deze twee experten bespreken op welke manier je je organisatie kan voorbereiden in aanloop van de duurzaamheidsrapportage in 2024. Registreren als lid kan reeds, meer info volgt binnenkort. 

 

Pieter Weterings
Werkzaam bij SGS sinds 1992 en al vele jaren actief als Certification Manager van de Business Line Knowledge Solutions (dit bedrijfsonderdeel is zeer actief op het gebied van een brede waaier van certificatie diensten, waaronder ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001. ISO 27001, CO2 Prestatieladder, VCA, SMETA). Daarnaast ook verantwoordelijk voor de implementatie van Sustainability Assurance diensten, waaronder ESG diensten binnen Benelux regio in nauwe samenwerking met het Global Sustainability Assurance Team van de Business Line Knowledge Solutions. Lid van SGS Benelux Werkgroep Sustainability en privé al vele jaren lokaal bezig met bosaanleg/-uitbreidingsprojecten en projecten in verband met het vergroten van biodiversiteit.


Katlijn Vandenbossche
Als bio-ingenieur heeft ze een wetenschappelijke achtergrond en interesse in de klimatologische en de socio-economische gevolgen van global warming. Sinds 10 jaar werkzaam bij SGS waar ze als business support betrokken is in de overkoepelende cross-business projecten in Benelux. Momenteel neemt ze als project manager de lead van de werkgroepen die zowel de interne als externe sustainability ambities van SGS in concrete acties omzetten. Ze volgt hiervoor van nabij de wetgevende initiatieven van de Europese Commissie in kader van de Green Deal.

 

Ben je geen lid maar wens je toch deel te nemen: neem dan contact op met An Kint

When
5/11/2023 4:00 PM - 5:30 PM
Romance Summer Time
Where
BELGIUM
Sign in or create an account to register
 

Stay informed

Sign up to receive our newsletter.
(Check your account if you are a member)

 

Keep me Informed

Follow us

Back to Top